Vepro që të lësh gjurmën tënde...


Pasuria e vërtetë e një njeriu është e mira që ai bën në këtë botë. Muhamedi A.S

Ndihmo

Rreth Nesh

Shoqata Kulturore Humanitare VEPRA u themelua prej një grupi studentësh të rinj, në Kuvendin themelues me datë 14 Tetor 2011, në lokalet e Xhamisë së Re, në Bogovinë.

Megjithatë, bazat për themelimin e shoqatës janë ndërtuar që nga viti 2009, më saktësisht nga 17 Dhjetor 2009, kur për herë të parë në cilësinë e grupit rinor “Rinia Bogovinë” janë organizuar aktivitete të ndryshme kulturore dhe humanitare.

Shoqata VEPRA menjëherë pas themelimit filloi me realizimin e progamit edhe atë me një buxhet simbolik, që ishte dhe donacioni i parë nga dashamirët, miqt dhe vetë anëtarët e kuvendit si formë anëtarësie. Më vonë, si rezultat i rritjes së numrit të projekteve, ishte i domosdoshëm edhe rritja e numirt të anëtarëtve. Prandaj, me date 25 Janar 2014, në mbledhjen e përbashkët me anëtar potencial, Shoqatës VEPRA iu bashkangjitën edhe 28 anëtar të rrinj. Nëse, analizojmë të gjithë periudhën e funksionimit, që nga themelimi e deri sot, në shoqatën tonë janë paraqitur rreth 60 aktivist, kontributi i të cilëve në vazhdmësi ka qenë evident.

Vetë zgjerimi i punës dhe projekteve solli dhe nevojën e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të ideve edhe me shoqata tjera. Me datë 09 Gusht 2017 Shoqata VEPRA, nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatn AVFI, nga Zvicra. Ky bashkëpunim vazhdon edhe sot e kësaj dite, në mënyrë shumë prefosionale dhe me rezultate konkrete.

Gjithashtu, nëse analizojmë trendin e projekteve do të shohim se, nga 2011 deri në fund të vitit 2022, Shoqata Vepra ka planifikuar dhe realizuar gjithësej 148 projekte të ndryshme, të fushës së kulturës, humanitetit, ekologjisë dhe infrastrukturës.

Projekte Humanitare të realizuara që nga viti 2011 deri më 2022

Projekte Kulturore të realizuara që nga viti 2011 deri më 2022

Projekte Ekologjike të realizuara që nga viti 2011 deri më 2022

projekte Infrastrukturore të realizuara që nga viti 2011 deri më 2022

Projektet

Të gjitha projektet e realizuara deri në vitin 2022

  • Të gjitha
  • Humanitare
  • Kulturore
  • Ekologjike
  • Infrastrukturore

Ndihmë familjeve ne nevojë

Ndihmë familjeve ne nevojë

Dru për ngrohje

Dru për ngrohje

Ngrohtësi për të gjithë

Ngrohtësi për të gjithë

Një kafe te Vepra

Mbështetje për botim të librave

Iftari i përbashkët

Fllajeri

Billbordi

28 Nëntori

7 Marsi

Ekologjike

Ekologjike

Infrastrukturore

Infrastrukturore

Infrastrukturore

Infrastrukturore

Infrastrukturore

Infrastrukturore

Anëtarët

Dashmir Sali

Kryetar

Sadri Sali

Nënkryetar

Driton Sinani

Nënkryetar

Faton Esati

Anëtar

Gzim Ibraimi

Anëtar

Nevabi Sali

Anëtar

Shuip Zilbeari

Anëtar

Gazmend Beqiri

Anëtar

Ermin Zilbeari

Anëtar

Mirsad Shabani

Anëtar

Gilman Shabani

Anëtar

Endrit Fetai

Anëtar

Arbnor Asani

Anëtar

Besmir Tairi

Anëtar

Llogaria Bankare

Kontakt

Na kontaktoni

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Rr.101, Nr.pn, Bogovine, 1220